Om Jädra Gårdshotel

Jädra Gårdshotel byggs för Dig som vill Bo nära naturen och nära staden. Hotellet kommer att inrymma både enkel och dubbelrum med toalett och dusch, Tv och trådlöst internet. Jädra Gårdshotel uppförs på Jädra Gård, Enköping och kommer att utformas med tanke på Dig som reser i jobbet. Vi kommer ha mysiga och fräscha rum för vilsamma nätter samt en nära och trygg parkering. Jädra Gårdshotel byggs i en av flyglarna på Jädra Gård, där det har sovit människor i många hundra år.

Jädra Gårdshotel ligger i en vacker del av Uppland som vi benämner Fjärdhundraland, det var här Sverige en gång uppstod och föddes. I dag växer det här fram en lokalt mat hantverk av sällan skådad kvalitet som utgår från vad som växer och odlas runt om på gårdarna i Fjärdhundraland. Här finns det, förutom historia och obegränsat med sevärdheter bl.a. bagerier,korv och ost producenter,caféer, matställen, restauranger, slakterier och charkuterier men även äggproducenter och bönder som odlar allehanda olika sädesslag, grönsaker, pumpor, rotfrukter, tomater och mycket,mycket mera.

Fjärdhundraland har i dag blivit en kluster för lokala butiker och mat hantverkare. Här finns idag allt som vi sätter på bordet och delar med våra vänner och familjen. Det som kanske är allra mest spännande, är att det hela tiden tillkommer nya producenter, matställen och butiker här i Fjärdhundraland. I dag en byggd som är i ständig utveckling men med rötterna förankrade i den mylla ur vilken landet Sverige en gång uppstod.

När du kommer och bor på Jädra Gårdshotel hjälper vi Dig gärna till att ta del av allt det som händer men även det som har hänt här i Fjärdhundraland.

Välkommen hösten 2018