Semestra i Fjärdhundraland

Inspiration inför semestertrippen till Fjärdhundraland!

Bo som en Bonde

Bo som en Bonde på Jädra Gård.

Ni checkar in på eftermiddagen dag 1 och träffar bonden som berättar om bondgården och djuren som bor där.

Ni besöker hönsen och kan plocka ägg ur redena till er frukost. Ni har möjlighet att bekanta er med stallen där hästarna bor. Få en mys & pyssel stund med ponnyn Stanley. Det är en uppskattad aktivitet för alla inblandade.

läs mer här: Bo som en bonde

Jädra Lanthotell=Jädra Gårdhotel

Nu ”flyttar” Jädra Lanthotell och blir Jädra Gårdshotel

Hotell i Enköping som är personligt och prisvärt, ett B&B hotell som ligger på Jädra Gård några minuter från Enköping Centrum. Jädra Lanthotel byter nu namn till Jädra Gårdshotel och får helt nybyggda rum. Det blir nu ett Bed & Breakfast hotell med mysiga och bekväma rum till bra priser. Vill Du bo bra och prisvärt på ett hotell i Enköping med personlig service och mycket charm då kommer du helt säkert att uppskatta vårt hotell.

Vårt  Jädra Gårdshotel, är ett helt nytt hotell med hög tillgänglighet i en unik gårdsmiljö med hästarna som närmaste grannar. Hotellet har åtta sköna rum alla med eget badrum.

Här slipper Du tömma bilen på dina tillhörigheter för att bära upp dem till ditt hotellrum över natten. På Jädra Gårdshotel kostar det inget extra att parkera både tryggt och nära.

Vi har olika storlekar på rum att välja emellan när Du bor på Jädra Gårdshotel, allt från ett rum med säng till en hel egen våning. Vill Du ha ännu mer utrymme eller kommer Du tillsammans med ett större sällskap, kan Ni hyra ett fristående hus, Ryttarbostaden. Det är ett hus som ni då kan disponerar helt för Er själva.

Det ingår en god frukost när man bor på Jädra Gårdshotel. De utvalda produkterna till frukosten hämtar vi ifrån våra många duktiga lokala matproducenter som vi har här i Fjärdhundraland. Din ost exempelvis kommer ifrån Skogsbackensost och brödet från Bergets Gård. Du är naturligtvis även välkommen att ta med din hund eller katt när Du bor på Jädra Gårdshotel. Vi har alltid personal på plats fram till kl 21.00 eller enligt ö.k.

Jädra Gårdshotel, är ett bra och personligt hotell i Enköping, Sveriges närmaste stad.

Alla våra nya hotellrum har badrum,Tv och Wifi.

Priser: fr. 990:-/natt

Regler för avbokning

Avbokning kan ske senast kl.18.00 dagen innan ankomst. Vid senare avbokning debiteras motsvarande 1 dygn. Rummet är reserverat till kl.18.00 ankomst dagen.

Ta med hunden på hotell

På Jädra Gårdshotel är hunden alltid välkommen! Vi har rum och även lägenheter där hund och katt kan vara med. Meddela oss när du bokar!

Findus bor på Jädra Gård

sv_SESvenska