Om Jädra Gårdshotel

Jädra Gårdshotel byggs för Dig som vill bo bättre men nära staden i naturen. Hotellet inrymmer åtta rum alla med egna badrum, Tv och Wifi. Jädra Gårdshotel uppförs på Jädra Gård och utformas med tanke på vad Du som besökare önskar och vill. Vi kommer ha mysiga rum för vilsamma nätter med en nära och trygg parkering. Jädra Gårdshotel uppförs på platsen för en av gårdens flyglarna, där det har sovit människor i många herrans år.

Jädra Gårdshotel ligger i den bästa del av Uppland, Fjärdhundraland, det var här Sverige en gång uppstod och föddes. I dag växer det här fram en lokalt mathantverk av sällan skådad kvalitet som utgår från vad som växer och odlas runt om på gårdarna. Här finns det förutom historia och obegränsat med sevärdheter och natur upplevelser bl.a. bagerier, korv och ost producenter, caféer, matställen, restauranger, slakterier och charkuterier men även äggproducenter och bönder som odlar allehanda olika sädesslag, grönsaker, pumpor, rotfrukter, tomater och mycket,mycket mera.

Fjärdhundraland har i dag blivit en kluster för lokala butiker och mat hantverkare. Det som kanske är allra mest spännande, är att det hela tiden tillkommer nya producenter, matställen och butiker här i Fjärdhundraland. I dag en byggd som är i en ständig utveckling och förändring men med rötterna förankrade i den mylla ur vilken landet Sverige en gång uppstod.

När du kommer och bor på Jädra Gårdshotel hjälper vi Dig gärna med tips som vad som händer och finns här men även det som har hänt i Fjärdhundraland. Historien inrymmer det mesta allt från stora kungaslag,vilda vikingar till elaka sjörövare.

Välkommen sommaren 2019!