Om Jädra Gårdshotel

Jädra Gårdshotel är ett mysigt och bekvämt boende mjukt inbäddat i en gårdsbild från 1700 talet.Här skänker betande hästar lugn och harmoni, fem minuter från medeltida staden Enköping. Jädra Gårdshotel är uppfört på Jädra Gård en plats som är känd sedan vikingarna. Rummen på Jädra Gårdshotel är gjorda för vilsamma nätter med en nära och trygg parkering. Hotellet inrymmer åtta rum alla med egna badrum, Tv och gratis Wifi.

Jädra Gårdshotel ligger i den bästa av världar nämligen Fjärdhundraland, det var här Sverige en gång formades och föddes. I dag växer det här fram ett unikt mathantverk med en fantastisk kvalitet som utgår från vad som växer och odlas runt om på gårdarna. Här finns det förutom historia och obegränsat med sevärdheter och naturupplevelser bl.a. bagerier, korv och ost producenter, caféer, matställen, restauranger, slakterier och charkuterier men även äggproducenter och bönder som odlar allehanda olika sädesslag, grönsaker, pumpor, rotfrukter, tomater och mycket,mycket mera.

Fjärdhundraland har i dag blivit en kluster för lokala butiker och mat hantverkare. Det som kanske är allra mest spännande, är att det hela tiden tillkommer nya producenter, matställen och butiker här i Fjärdhundraland. Det är i dag en byggd med många duktiga företagare som är under utveckling och förändring men med rötterna förankrade i den mylla ur vilken landet Sverige en gång uppstod.

När du kommer och bor på Jädra Gårdshotel hjälper vi Dig gärna med tips på vad som just nu händer och pågår. Fast vi berättar lika gärna om det som har hänt i Fjärdhundraland. Historien inrymmer så mycket allt från stora kungaslag, vilda vikingar till elaka sjörövare.

Välkommen !

sv_SESwedish
en_USEnglish sv_SESwedish