Om Jädra Gårdshotel

Jädra Gårdshotel byggs för Dig som vill bo både nära staden och naturen. Hotellet kommer att inrymma åtta rum alla med egna badrum, Tv och Wifi. Jädra Gårdshotel uppförs på Jädra Gård och kommer att utformas med tanke på Dig som reser i jobbet. Vi kommer ha mysiga rum för vilsamma nätter samt en nära och trygg parkering. Jädra Gårdshotel byggs på platsen för en av flyglarna, där det har sovit människor i många hundra år.

Jädra Gårdshotel ligger i en vacker del av Uppland, Fjärdhundraland, det var här Sverige en gång uppstod och föddes. I dag växer det här fram en lokalt mathantverk av sällan skådad kvalitet som utgår från vad som växer och odlas runt om på gårdarna. Här finns det förutom historia och obegränsat med sevärdheter bl.a. bagerier,korv och ost producenter,caféer, matställen, restauranger, slakterier och charkuterier men även äggproducenter och bönder som odlar allehanda olika sädesslag, grönsaker, pumpor, rotfrukter, tomater och mycket,mycket mera.

Fjärdhundraland har i dag blivit en kluster för lokala butiker och mat hantverkare. Det som kanske är allra mest spännande, är att det hela tiden tillkommer nya producenter, matställen och butiker här i Fjärdhundraland. I dag en byggd som är i en ständig utveckling och förändring men med rötterna förankrade i den mylla ur vilken landet Sverige en gång uppstod.

När du kommer och bor på Jädra Gårdshotel hjälper vi Dig gärna att ta del av allt det som händer och finns här men även det som har hänt i Fjärdhundraland. Historien inrymmer faktiskt det mesta allt från stora kungaslag,vikingar till sjörövare.

Välkommen sommaren 2019!